[ALEXIS] Kullanıcı Menüsüne Yeni Bir Tarz

Eklenti geliştirme bölümü.

[ALEXIS] Kullanıcı Menüsüne Yeni Bir Tarz

İleti THE STILT 16.10.2006, 16:14

Merhabalar..

Kendi sitemde ALEXIS Kullanıcı Menüsü 1.6'yı kullanıyorum, phpBB için olan. Ve yanda blok halinde gözükmesinin, forumu daraltması gibi nedenlerden dolayı pek taraftarı değilim. Kendisinden gerekli izni aldım. Şimdi size, overall_header.tpl'ye eklenmesi gereken kodları vereceğim.

Görüntüsü, şu şekilde;

Resim

Kodlar;

Kod: Tümünü seç
[ AÇ ]

templates/tema_adın/overall_header.tpl

[ BUL ]

            </table></td>
         </tr>
      </table>

[ SONRASINA EKLE ]

<br />

<table cellpadding="3" cellspacing="1" width="100%" align="center" border="0" class="forumline">

<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->


  <tr>
   <td class="row1" align="center" valign="middle" rowspan="6"><center>
<b class="genmed">{U_NAME_LINK}</b><br />
<b class="gensmall">{RANK_NAME_IND}</b>
<span style="font-size: 4px;"><br />&nbsp;</span>
{RANK_IMG_IND}

{AVATAR_IMG_IND}<br />
</center></td>
   <td class="row1" align="left" width="100%">
<span class="gensmall">
&nbsp;<a href="{U_PRIVATEMSGS}"><b>{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</b></a>&nbsp;
&nbsp;<!-- Yeni -->{L_FMB_NEW}: {S_USER_PRIVATE_MESSAGE} | <!-- Okunmamış -->{L_FMB_UNREAD}: {S_UNREAD_PRIVATE_MESSAGE}&nbsp;
</span>

   </td>
  </tr>
        <tr>
<td class="row1" align="left"><span class="gensmall">&nbsp;<b><a href="{U_TOTAL_NEW_POSTS}"><!-- Yeni Pano Mesajları -->{L_FMB_NEWPOSTS}: {S_TOTAL_NEW_POSTS}</a></b>&nbsp;
&nbsp;<!-- Başlık -->{L_FMB_TOPIC}: <a href="{U_TOTAL_NEW_TOPICS}">{S_TOTAL_NEW_TOPICS}</a> | <!-- Cevap -->{L_FMB_REPLIES}: <a href="{U_TOTAL_NEW_REPLIES}">{S_TOTAL_NEW_REPLIES}</a>&nbsp;

&nbsp;<b><a href="{U_TOTAL_ANNOUNCEMENT_POSTS}"><!-- Duyurular -->{L_FMB_ANNOUNCE}: {S_TOTAL_ANNOUNCEMENT_POSTS}</a></b>&nbsp;
&nbsp;<!-- Yeni -->{L_FMB_NEW}: <a href="{U_NEW_ANNOUNCEMENT_POSTS}">{S_NEW_ANNOUNCEMENT_POSTS}</a>&nbsp;

<!--   added 1.0.2 -->
&nbsp;<b><a href="{U_TOTAL_STICKY_POSTS}"><!-- Duyurular -->{L_FMB_STICKY}: {S_TOTAL_STICKY_POSTS}</a></b>&nbsp;
&nbsp;<!-- Yeni -->{L_FMB_NEW}: <a href="{U_NEW_STICKY_POSTS}">{S_NEW_STICKY_POSTS}</a>&nbsp;
<!-- / added 1.0.2 -->
</span></td>
  </tr>
  <tr>
   <td class="row1" align="left"><span class="gensmall">&nbsp;<a href="{U_USER_POSTS}"><b><!-- Mesajlarınız -->{L_FMB_SELF}:</b> {S_USER_POSTS}</a><br />
&nbsp;<!-- Başlık -->{L_FMB_TOPIC}: <a href="{U_TOTAL_USER_TOPICS}">{S_TOTAL_USER_TOPICS}</a><br />
&nbsp;<!-- Cvp.lı -->{L_FMB_EGOREPLIES}: <a href="{U_TOTAL_USER_REPLIES}">{S_TOTAL_USER_REPLIES}</a> | <!-- Cvp.sız -->{L_FMB_EGOUNANSWERED}: <a href="{U_USER_UNANSWERED_POSTS}">{S_USER_UNANSWERED_POSTS}</a><br />
</span></td>
  </tr>
<tr>
   <td class="row1" align="left"><span class="gensmall">
<!-- Diğer -->&nbsp;<b>{L_FMB_OTHER}:</b><br />
&nbsp;<!-- Takip edilen konular -->{L_FMB_WATCHED}: <a href="{U_USER_WATCHED_TOPICS}">{S_USER_WATCHED_TOPICS}</a><br />
<!-- Top. cvp.sız mesaj -->&nbsp;{L_FMB_UNANSWERED}: <a href="{U_TOTAL_UNANSWERED_POSTS}">{S_TOTAL_UNANSWERED_POSTS}</a>
</span></td>
  </tr>
<tr>
   <td class="row1" align="left"><span class="gensmall">
&nbsp;{LAST_VISIT_DATE}<br />
&nbsp;{CURRENT_TIME}<br />
</span></td>
  </tr><!-- END switch_user_logged_in -->
</table>



Tabii, daha önce overall_header.tpl'ye eklediğiniz kodları silmeniz gerekiyor.
There's no easy way out,
There's no shortcut home.
There's no easy way out,
Giving in can't be wrong.
Kullanıcı avatarı
THE STILT
Üye
Üye
 
İleti: 23
Kayıt: 06.10.2006, 10:18
Konum: İstanbul

İleti Simuzer 16.10.2006, 17:00

Sanki sağ taraf boş kalmış... Sol tarafta bi yığılma söz konusu. Ama fikir güzel...
Kullanıcı avatarı
Simuzer
Geliştirme Grubu
Geliştirme Grubu
 
İleti: 668
Kayıt: 09.11.2005, 09:34
Konum: İstanbul

İleti THE STILT 16.10.2006, 21:45

Olabilir, esasen bunu SMF'den esinlenerek yaptım. Fakat sade phpBB kullananlar için sade ve hoş.
There's no easy way out,
There's no shortcut home.
There's no easy way out,
Giving in can't be wrong.
Kullanıcı avatarı
THE STILT
Üye
Üye
 
İleti: 23
Kayıt: 06.10.2006, 10:18
Konum: İstanbul

avatar

İleti D34DLY 05.02.2007, 22:16

bende avatarı göstermiyor
D34DLY
Üye
Üye
 
İleti: 20
Kayıt: 17.04.2006, 22:47

Cvp: [ALEXIS] Kullanıcı Menüsüne Yeni Bir Tarz

İleti Simuzer 05.02.2007, 23:04

[ALEXIS] Kullanıcı Menüsü kurulu mu?
Kullanıcı avatarı
Simuzer
Geliştirme Grubu
Geliştirme Grubu
 
İleti: 668
Kayıt: 09.11.2005, 09:34
Konum: İstanbul

hayır

İleti D34DLY 05.02.2007, 23:48

Hayır :( link nerden kurabilirim
D34DLY
Üye
Üye
 
İleti: 20
Kayıt: 17.04.2006, 22:47

Cvp: [ALEXIS] Kullanıcı Menüsüne Yeni Bir Tarz

İleti Simuzer 06.02.2007, 00:15

Bu saf phpBB için
Dosya Arşivi » MODifikasyon (2.0.x) » canver.net Modları » Kullanıcı Menüsü (phpbb) [1.0.6]
http://www.canver.net/kullanici-menusu- ... df146.html

Aynı yolu izlersen, IM Portal ve EzPortal için olanını da bulabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Simuzer
Geliştirme Grubu
Geliştirme Grubu
 
İleti: 668
Kayıt: 09.11.2005, 09:34
Konum: İstanbul

buzlaş

İleti D34DLY 06.02.2007, 00:27

kurulu imiş Buzlaş Kurdum Foruma Temayı değiştirdiğim için Tema dosyalarında düzenleme yaptım yine olmadı
..
ne yapmam gerekiyor. :(
D34DLY
Üye
Üye
 
İleti: 20
Kayıt: 17.04.2006, 22:47

İleti kurumsalhizmet 06.02.2007, 15:19

farklı bir tarz denemek lazım güzelmiş
ROCKY 2006 GELİYOR!....
ROCKY BACK IN THE RING!
Kullanıcı avatarı
kurumsalhizmet
Üye
Üye
 
İleti: 34
Kayıt: 07.09.2006, 17:11

İleti phpBB_Hastası 09.02.2007, 21:00

Hemen kuruyorum.. Çok saolasın.. :) Güzele benziyor :wink:
Kullanıcı avatarı
phpBB_Hastası
Üye
Üye
 
İleti: 79
Kayıt: 03.11.2006, 16:38
Konum: İstanbul

Cvp: [ALEXIS] Kullanıcı Menüsüne Yeni Bir Tarz

İleti shevchenko21 03.03.2007, 01:16

kusura bakmayın yeniyim bu kullanıcı menusu veya alexısın kullanıcı menusu yanlız ana sayfada gorunmesını yapa bılırmıyız yanı diğer sayfalara gıttığımız zaman kullanıcı menusu olmasın yanlız ana sayfayı tıkladığımız zaman olsun??
shevchenko21
Üye
Üye
 
İleti: 2
Kayıt: 15.02.2007, 15:25

Cvp: [ALEXIS] Kullanıcı Menüsüne Yeni Bir Tarz

İleti yeniaykarama 03.03.2007, 09:13

ana sayfada olması için uygun bir yere index_body.tpl ye ekleyeceksn ben overal_header.tpl ye ekledim çok hoş oldu bende bunu arıyordum ama şöyle bir sorun var mesela profildeki bazı bilgileride 1-2 blok yapıp içine koyamazmıyız ben bi ara denedim yapamadım yapailen labilirmi böyledaha toplu durur sağolun güzel çalışma
bilgin olmak için bize gelin mutlaka olusunuz www.bilginlerboard.com
yeniaykarama
Üye
Üye
 
İleti: 49
Kayıt: 15.01.2007, 04:28

Re: [ALEXIS] Kullanıcı Menüsüne Yeni Bir Tarz

İleti Csher 18.10.2007, 16:57

arkadaşlar ben denedim fakat olmadı yaa :(

Resim
Csher
Üye
Üye
 
İleti: 25
Kayıt: 02.05.2006, 13:20
Konum: Denizli

Re: [ALEXIS] Kullanıcı Menüsüne Yeni Bir Tarz

İleti WILT 18.10.2007, 19:28

Kullanıcı menüsünü kurdun mu?
Galatasaray Basketbol Portalı
"Ne gülüyorsun, bu anlattığım senin hikayen!"
Kullanıcı avatarı
WILT
Üye
Üye
 
İleti: 284
Kayıt: 03.02.2007, 10:27
Konum: İstanbul

Re: [ALEXIS] Kullanıcı Menüsüne Yeni Bir Tarz

İleti adrenalin 18.11.2007, 01:30

bu kodları nereye yapıstıracaz ?
adrenalin
Üye
Üye
 
İleti: 1
Kayıt: 14.11.2007, 22:52


Eklenti Geliştirme



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

cron