Google mail giriş formunu sitemize ekleyebilirmiyiz.

PHP, MySQL, HTML, CSS, SEO vb. ile ilgili genel konular.

Google mail giriş formunu sitemize ekleyebilirmiyiz.

İleti TheScorpion 25.01.2007, 18:49

Muhtemelen google böyle bişeye izin vermez ama yinede sormak istedim. Mail giriş formunu siteme ya da boş bir sayfaya taşıyabilirmiyim. İlgili google sayfası kaynak kodlarında ilgili kısım şöyle geçiyor.

Kod: Tümünü seç
<form action="LoginAction" method="post" name="login">  <input type="hidden" name="at" value="null">  <input type="hidden" name="continue" value="https://www.google.com:443/a/trfighters.com/Dashboard">   <input type="hidden" name="service" value="CPanel">  <table cellpadding="0" width="1" style="margin:15 0 0 0" cellspacing="0" border="0"> <tr><td align="right" nowrap>Kullanıcı adı:&nbsp;</td><td> <input type="text" name="userName" size="18"> </td></tr> <tr><td></td><td style="color: #444444; font-size: 75%; overflow: hidden;" align="right" dir="ltr">@trfighters.com</td></tr> <tr><td colspan="3" height="8"></td></tr> <tr><td colspan="2" height="8"><font color="red"></font></td></tr> <tr><td align="right" nowrap>Şifre:&nbsp;</td><td> <input type="password" name="password" size="18"></td></tr> <tr><td colspan="2" height="8"></td></tr> <tr><td colspan="2" height="8"></td><td></td></tr> <tr><td align="right" valign="top"><input type="checkbox" name="persistent" value="true" id="rem"></td><td colspan="2"><label for="rem">Beni bu bilgisayarda hatırla</label></td></tr>  <tr><td colspan="3" height="8"></td></tr>  <tr><td></td><td><input type="submit" value="Giriş Yapın"></td></tr> <tr><td colspan="2" align="center"> <br>   <span id="forgot"> <a href="http://mail.google.com/a/trfighters.com">Yönetici değilim</a> </span>   </td></tr> <tr><td colspan="3" align="center"> <br>  <a href="forgetAdminPassword">Yönetici kullanıcı adınızı veya şifrenizi mi unuttunuz?</a>  </td></tr> </table>  </form>
Kullanıcı avatarı
TheScorpion
Üye
Üye
 
İleti: 152
Kayıt: 02.12.2005, 16:45

İleti

Matmazella
25.01.2007, 19:47

eklemiştim daha önce, mantıken olması gerek, ancak google bunu yemedi, tekrar kendi login sayfasına yönlendirdi, API vardı sanırım, ama ben anlayamadım.
Kullanıcı avatarı
Matmazella
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 2563
Kayıt: 30.06.2005, 09:08

İleti TheScorpion 25.01.2007, 23:31

ALEXIS yazdı:eklemiştim daha önce, mantıken olması gerek, ancak google bunu yemedi, tekrar kendi login sayfasına yönlendirdi, API vardı sanırım, ama ben anlayamadım.

Daha önce verdiğiniz linki alabilirmiyim.

action="LoginAction" bu kısmı nasıl değiştiricez. LoginAction ne olduğunu nasıl öğrenebiliriz.

Belki referer olayından dolayı olmamıştır. bunu halledebilirsek olur belki. Google başa çıkılmaz ama denemekte fayda var :)
Kullanıcı avatarı
TheScorpion
Üye
Üye
 
İleti: 152
Kayıt: 02.12.2005, 16:45

İleti

Matmazella
26.01.2007, 01:47

kendi sitesinin kodlarını kullandım işte.
Kullanıcı avatarı
Matmazella
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 2563
Kayıt: 30.06.2005, 09:08


Internet Teknolojileri



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

cron