1 sayfadan 1. sayfa

domain

İletiTarih: 19.03.2007, 20:19
sanalruya
herkese merhaba ben host firmasından sitenin panelini aldım ama ne cpanel var nede ftp bunları nasıl ayarlayabilirim

Cvp: domain

İletiTarih: 19.03.2007, 20:21
Matmazella
sanırım sadece domain aldın, domain ve host farklı kavramlardır.

Cvp: domain

İletiTarih: 19.03.2007, 20:25
sanalruya
bilmiyorum ama şuan sitenin şifrelerini filan verdi bana

Cvp: domain

İletiTarih: 19.03.2007, 20:37
Motorist
angelsidenin dediği gibi bunlar ayrıdır;

domain - bir alan adıdır - örneğin: www.canver.net
hosting - alan adlarının barındırıldığı slotlar diyebiliriz

domainin varsa aldığın hostingin dnslerine yonlendıreceksın. genel de dnsler ns1.host.com ns2.host.com olur.

Cvp: domain

İletiTarih: 19.03.2007, 20:47
sanalruya
dns sunucularu isimtescil.net

Cvp: domain

İletiTarih: 19.03.2007, 21:12
Motorist
Tamam, hostingi oradan aldıysan domainide bi yerden al işte sonra domainin ayarlarına dns olarak isimtescilin dnslerını gir.

Re: domain

İletiTarih: 03.07.2007, 06:57
lalib
merhaba bu konu hakkında bir sey sorabilirmiyim belki biraz alakasız olcak ama windows domainde hangi şifreleme sistemi kullanılıyor acaba_?_ benım konum des, mds ve md5 le ilgili bir rapor hazırlamaktı ve karsıma bole bir soru cııktı yardım cı olursanız sevinirim

ilginiz için teşekkurler

Re: domain

İletiTarih: 04.07.2007, 10:15
the_alorak
lalib yazdı:merhaba bu konu hakkında bir sey sorabilirmiyim belki biraz alakasız olcak ama windows domainde hangi şifreleme sistemi kullanılıyor acaba_?_ benım konum des, mds ve md5 le ilgili bir rapor hazırlamaktı ve karsıma bole bir soru cııktı yardım cı olursanız sevinirim

ilginiz için teşekkurler

Windows domain diye bir tanımlama yok ama windows host diyorsun sanırım. Windows host'un bir ayrıcalığı var mı bilmiyorum ama her türlü şifreleme kullanılabilmesi lazım.