3 sayfadan 3. sayfa

İletiTarih: 01.06.2006, 08:58
showtime_0
google'da aradın mı¿

İletiTarih: 01.06.2006, 09:32
DjOğuzhan
benım phpmyadmındne aldoıgım yedegı wınrardan cıkattıgımda 46 mb dıyor ama sıkımıs halı ıle 6 mb kafam cok fena karıstı bunu nasıl atıcam allahını seven msn den yada baka turlu yardım etsın perısan oldum kac haftadır

Cvp: phpMYAdmin'den Yedek Alma - Yedeği Geri Yükleme

İletiTarih: 06.06.2006, 20:35
fatihalp
Resim


Arkadaşlar tabloyu yüklemek istediğimde bunu diyor
:cry: :cry: :cry:



ve çok kötü durumdayım host kapandı ortada kaldım aslında bu 1 ay öncesinin backup ı ama artık ne yapalım lütfen yardım

:cry: :cry: :cry: :cry:

İletiTarih: 07.06.2006, 01:30
aftertomorrow
aynı sorun bende de var. :( oturup ağlayacağım :(

İletiTarih: 07.06.2006, 02:36
purple
charset=latin1; olarak değiştirin o en son kısmı. Saygılar...

İletiTarih: 08.06.2006, 13:32
mustikonya
Arkadaşlar ben yapı ve veri olarak aldığım yedeği başarıyla geri yükleme yaptım. Herşey çalışıyor ama siteye bir kişi üye olmak istediğinde lisans anlaşması çıkıyor. 13 yaş üstüyü tıklayınca aşağıdaki hata mesajını alıyorum. Lütfen yardım edin.


"Üzgünüz bu kullanıcı ismi daha önce alınmış"

İletiTarih: 11.06.2006, 19:16
KaRiZMa18
anlatımdaki resimlinkleri ölmüş

İletiTarih: 11.06.2006, 21:26
Matmazella
Var 3-5 konu resimleri ölen, ilk fırsatta düzeltmeye çalışacağız

İletiTarih: 14.06.2006, 21:46
umit06umit
tesekkürler ama resimli anlatımda resimlerin süresi bitmiş :(

İletiTarih: 12.07.2006, 14:39
aPaCom
agg aggg bide resimler gozukse :D

yinede sagol kardes

Cvp: phpMYAdmin'den Yedek Alma - Yedeği Geri Yükleme

İletiTarih: 07.01.2007, 19:28
BuzKraliçesi
veri tabanını geçte olsa yedekledim

türkçe karakter sorunum var

bide log in yapamıyorum sanırım o kullanıcı adımdaki türkçe karakter sorunundan kaynaklanıyor.
başka bi isimle log in yaptığımdaysa veri tabanını yedeklediğim siteye yönlendiriliyorum.

hangi dosyanın içeriğini değişmem gerekiyor acaba

İletiTarih: 07.01.2007, 19:43
mazlum
phpmyadmine gir phpbb_config tablosuna gir tarat sonra script_path yazan yeri bul(modsuz phpbb de 3. sayfadadır.) kalem işaretine tıkla ve oradaki yolu yeni forum dizinine göre değiştir.

tr karakter sorununuda phpbb_users tablosunu taratıp kendi kullanıcı adını düzenleyerek sorunu çözebilirsin.(diğer tr karakter içeren kullanıcılarıda düzenlemen gerek)

Cvp: phpMYAdmin'den Yedek Alma - Yedeği Geri Yükleme

İletiTarih: 24.01.2007, 19:18
siyabend
Şimdide data kısmının yani veri kısmının yedeğini alıcaz

Bu seferde bu kısımlara işaret koyuyoruz
Veri
Her INSERT komutunda sütun adlarını ekle
Tablo ismini ve INSERT deyimini sadece bir kez kullan
Bekletilen eklemeleri kullan

Dosya olarak kaydet'i seçiyoruz ve gene sıkıştıramaya hiçbiri diyoruz şekildeki gibi


İlk mesajda böyle bir ifade var..

Öncelikle verilerin yedeğini alırken, yapı kısmında herhangi bir işaretleme olacak mı?

Kullandığım phpmyadminde veri bölümünde işaretlenecek 5 kısım var.

Veri:
Her INSERT komutunda sütun adlarını ekle
Tablo ismini ve INSERT deyimini sadece bir kez kullan
Gecikmiş kayıt eklemeleri kullan
Kayıt eklemeleri yoksayı kullan
Binari alanları için onaltılık sayı sistemini kullan.


Bunlardan hangilerini işaretlememiz lazım?

İletiTarih: 31.01.2007, 12:23
melihonline
Arkadaşlar resimlerin linki ölmüş. Lütfen indiren varsa buraya tekrar gönderebilirmi? Şimdiden teşekkürler.

Cvp: phpMYAdmin'den Yedek Alma - Yedeği Geri Yükleme

İletiTarih: 21.02.2007, 02:19
butterflyT
siyabend'ın sorusuna geç de olsa cevap vereyim. Belki o işini halletmiştir ama başka arkadaşların işine yarar.

Makaledeki phpMyAdmin - siyabend'ın söylediği phpMyAdmin
Veri - Veri
Her INSERT komutunda sütun adlarını ekle - Her INSERT komutunda sütun adlarını ekle
Tablo ismini ve INSERT deyimini sadece bir kez kullan - Tablo ismini ve INSERT deyimini sadece bir kez kullan
Bekletilen eklemeleri kullan - Gecikmiş kayıt eklemeleri kullan

Yani son iki kısım hariş Veri için bütün seçenekler işaretlenecek.

Buarada karakter sorunu olan arkadaşlar için de şunu söyliyeyim. Veritabanının yedeğini aldıktan sonra dosyalarınızı "not defteri" haricindeki hiçbir editörle açmayınız. Oturup tek tek elle de düzeltmeye çalışmayın. Bir tek verilerin yedeğini aldığınız dosyayı açarak server_name ve script_path değerlerini değiştiriniz ve not defteri ile kayıt edip çıkınız. Not defterinde de karakter bozuk görünebilir ama dert etmeyin. Veritabınını yüklediğinizde karakterleriniz yine düzgün görünecektir. Aksi takdirde farklı editörler kullandığınızda ve o editörle değişiklik yapıp dosyayı kaydettiğiniz de ya SQL sorgusu sırasında hata alırsınız ya da karakterleriniz bozuk çıkar. Ben bir takım sorunlarla karşılaşmıştım sonra bunun editörlerden kaynaklandığını fark ettim. Bir şekilde orjinal dosyadaki karakter kümesini bozuyorlar.

Cvp: phpMYAdmin'den Yedek Alma - Yedeği Geri Yükleme

İletiTarih: 06.03.2007, 20:55
webm@ster
şimdi arkadaşım ben birşey sormak istiyorum
ben php-nuke kullanıcısıyım phpbb e geçmek istiyorum normal hostda timout 300 oldugu için kendi pcme apache kurdum
phpmyadminden çektiğim dosyalar türkçe karakterler var sorgulatıncada ? şeklinde çıkıyor unicode "½ad'" gibi olaylar olmasına rahmen çalışıyor bir çözüm yokmu buna?

Cvp: phpMYAdmin'den Yedek Alma - Yedeği Geri Yükleme

İletiTarih: 14.03.2007, 11:56
savana
php yi kullanmasını iyi bilen ve avrupa yakasında (bakırköy-Bahçelievler) ikamet eden bir arkadaşa ihtiyacım var. ilgilenen olursa mesaj göndersin

Cvp: phpMYAdmin'den Yedek Alma - Yedeği Geri Yükleme

İletiTarih: 22.03.2007, 00:34
wolverine12
ben serverı taşıyorum ve 78mblik tek bir sql dosyası var. onu tablolar ve diğer veriler şeklinde nasıl ayırırım ?

Cvp: phpMYAdmin'den Yedek Alma - Yedeği Geri Yükleme

İletiTarih: 22.03.2007, 10:35
Motorist

Cvp: phpMYAdmin'den Yedek Alma - Yedeği Geri Yükleme

İletiTarih: 23.03.2007, 22:14
wolverine12


bölme işlemi kolay ancak tablo oluşturmada sorun yaşıyorum elimde tek bir dql dosyası var nasıl halledebilirşm bu olayı ?