XS'de Aldığım Hata

"eXtreme Styles" gelişmiş stil modu ile ilgili konular.

XS'de Aldığım Hata

İleti Sergeant Orion 13.05.2006, 15:14

Forum görüntülemede önemli duyuru normal ayırma modunu kurdum,bu sitedeki..viewtopic_body.tpl dosyasında hiçbir değişiklik yapmadım..Forum normal ama herhangi bir başlığa girdiğimde şu hatayı veriyor:
Kod: Tümünü seç
Parse error: parse error, unexpected '=' in /home/tecnoman/public_html/yeni/includes/template.php(929) : eval()'d code on line 99
Hail to the doat, baby!
Kullanıcı avatarı
Sergeant Orion
Üye
Üye
 
İleti: 588
Kayıt: 26.11.2005, 20:44
Konum: İstanbul

İleti Napster 13.05.2006, 15:32

phpBB 2.0.20 versiyonunu tekrardan phpbb.com dan indir ve includes/template.php dosyasını tekrardan atmayı dene.
Napster
Kullanıcı avatarı
Napster
Üye
Üye
 
İleti: 537
Kayıt: 15.11.2005, 18:55
Konum: İstanbul

İleti Sergeant Orion 13.05.2006, 15:35

O zaman eXtreme Styles modunun özelliği kalmıyor..
Hail to the doat, baby!
Kullanıcı avatarı
Sergeant Orion
Üye
Üye
 
İleti: 588
Kayıt: 26.11.2005, 20:44
Konum: İstanbul

İleti rapdinle 13.05.2006, 15:44

o zaman sende xs yi yeniden inndir templates.php yi yeniden at :D
Kullanıcı avatarı
rapdinle
Üye
Üye
 
İleti: 185
Kayıt: 10.11.2005, 07:44
Konum: İstanbul

İleti Sergeant Orion 13.05.2006, 15:50

Denemiştim
Hail to the doat, baby!
Kullanıcı avatarı
Sergeant Orion
Üye
Üye
 
İleti: 588
Kayıt: 26.11.2005, 20:44
Konum: İstanbul

İleti MatrixNeo 13.05.2006, 17:59

eğer yedek aldıysan yedeğini yükle. aksi takdirde yapacak başka bişi yok.
ALEXIS: imza silindi
Kullanıcı avatarı
MatrixNeo
Üye
Üye
 
İleti: 654
Kayıt: 10.01.2006, 10:19
Konum: İstanbul

İleti Sergeant Orion 13.05.2006, 18:11

Hata o dosyayla oynamadığım halde çıktı..
Hail to the doat, baby!
Kullanıcı avatarı
Sergeant Orion
Üye
Üye
 
İleti: 588
Kayıt: 26.11.2005, 20:44
Konum: İstanbul

İleti

Matmazella
13.05.2006, 18:18

eval()'d code

tpl dosyalarındaki XS değişkenleri veya phpbb döngülerini kontrol et, BEGIN vardır END yoktur mesela...
Kullanıcı avatarı
Matmazella
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 2563
Kayıt: 30.06.2005, 09:08

İleti Sergeant Orion 14.05.2006, 17:28

ALEXIS yazdı:eval()'d code

tpl dosyalarındaki XS değişkenleri veya phpbb döngülerini kontrol et, BEGIN vardır END yoktur mesela...


Ama ben viewforumda değişiklik yapmıştım,başlığa girince çıkıyo bu hata..
Hail to the doat, baby!
Kullanıcı avatarı
Sergeant Orion
Üye
Üye
 
İleti: 588
Kayıt: 26.11.2005, 20:44
Konum: İstanbul

İleti Sergeant Orion 16.05.2006, 14:09

Güncel..bu hata yüzünden 3 gündür forumum kapalı
Hail to the doat, baby!
Kullanıcı avatarı
Sergeant Orion
Üye
Üye
 
İleti: 588
Kayıt: 26.11.2005, 20:44
Konum: İstanbul

İleti

Matmazella
16.05.2006, 23:24

tpl dosyalarını incele, ya da eskileri ile değiştir !
Kullanıcı avatarı
Matmazella
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 2563
Kayıt: 30.06.2005, 09:08

İleti Sergeant Orion 17.05.2006, 18:41

Cache ile ilgiliymiş cacheyi sildim sonra derledim sorun çözüldü.arada böyle yapmak gerekiyormuş :wink:
Hail to the doat, baby!
Kullanıcı avatarı
Sergeant Orion
Üye
Üye
 
İleti: 588
Kayıt: 26.11.2005, 20:44
Konum: İstanbul


eXtreme Styles



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir