Login'den sonra okuduğumuz mesaja donme

Tüm soru(n)lar ve tartışmalar; kullanım ile ilgili soru(n)lar.

Login'den sonra okuduğumuz mesaja donme

İleti exados 04.05.2007, 18:27

evet biliyorum baslık uzun ancak ne yaptımsa sol taraftaki kullanıcı menusunden login olduktan sonra okudugum mesaj geri dönemiyorum .Yani daha da acıcak olursam ;Mesala bir linki gormem lazım ama uye olunması gerekiyo ancak o siteye uyeyim ve soldaki menuden giris yapıyorum yalniz hangi modu kurdumsa kurayım okdugum mesaja geri donemiyorum hep anasayfaya geri donuyorum .Vbulletin forumlarında viewtopic.php 'nin ust kısımlarında login ekrani vardir ve oradan login olduktan sonra en son okudugunuz mesaja donebilirsiniz ancak phpbb de ozellikle *edited* 'de bunu beceremedim .Fikri olan yada bu sorunu aşmış *edited* kullanıcılarının mesaja ilgi gosterecegini umuyorum ,lakin bu mod pek cogumuzun sitesini daha aktif hala getirecek ama dedigim gibi ben beceremedim

Denedigim modlar ;

advadced top login form

Login anywhere

Global Redirection Suite


ilgilenecek arkadaslara simdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
exados
Üye
Üye
 
İleti: 142
Kayıt: 11.01.2006, 17:05

Re: Login'den sonra okuduğumuz mesaja donme

İleti NEFRİT 07.05.2007, 16:41

Mod NAME: advadced top login form çalışmaktadır sorun vermeden konudan login olunca konuya dönmektedir.
Ama o modda önemli olan kısım TPL kodundaki değişikliktir username kodunun {L_USERNAME} hemen önünde {S_REDIRECT_PAGE} kodunun gelmesi gerekmekte vede PHP Dosyalarında clude($phpbb_root_path . 'includes/page_header.'.$phpEx); kodundan önce mutlaka
$redirect_page = '<input type="hidden" name="redirect" value="'.append_sid("index.php").'">'; kodu ekli olması gerekmektedir şayet tüm bunlar dikkatlice yapıldıktan sonra sorun vermeyecektir. Bu mod aynı zamanda Olimpus Login ile uyumlu çalışmaktadır...
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Üye
Üye
 
İleti: 287
Kayıt: 17.03.2006, 01:14
Konum: Elazığ

Re: Login'den sonra okuduğumuz mesaja donme

İleti exados 07.05.2007, 18:08

cevapların ve ilgin için teşşekkürler ,dediğin gibi tpl dosyasını inceledim ve gerekli düzenlemeleri yaptım .Herşey eksiksiz gözüküyor.Yalnız umarım abartmıyorumdur;acaba bu modu viewtopic'in baş kısmına yani forum/mesaj baslıklarının oldugu kısımda gosteremezmiyiz vbulletin forumlarda oldugu gib çünki üstte biraz biçimsiz duruyor .zannedersem viviewtopic body.tpl ile oynamamiz gerekecek.
Kullanıcı avatarı
exados
Üye
Üye
 
İleti: 142
Kayıt: 11.01.2006, 17:05

Re: Login'den sonra okuduğumuz mesaja donme

İleti ferdabal 21.01.2008, 08:34

Tabiki bunu yapmak mümkün.Login formunu istediğiniz table içine yerleştirebilirsiniz.Önemli olan kısın <form>......</form> kısmıdır.Diğer kodlar sadece stil olsun diye eklenmiştir.
Eğer yapamazsanız kodlarınızı verin yardımcı oluruz.
ferdabal
Üye
Üye
 
İleti: 1
Kayıt: 27.10.2007, 09:54


Soru(n)lar & Tartışmalar



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

cron