basliklari birbirinden ayirmak.

phpBB geliştirme, performans ve hızını arttırmak.

basliklari birbirinden ayirmak.

İleti VeRSioN 21.03.2007, 18:18

merhaba bazi forumlarda oldugu gibi

duyurulari ayri 1 tabloda

sabitleri ayri 1 tabloda

ve mesajlari en altta ayri 1 tabloda gosterebilir miyiz ?

hepsi viewtopic.php icinde olacak tabiki.. sadece bunlari nasil siralariz..
VeRSioN
Üye
Üye
 
İleti: 32
Kayıt: 05.12.2005, 13:24

Cvp: basliklari birbirinden ayirmak.

İleti Motorist 21.03.2007, 19:16

Kod: Tümünü seç
#
# ----- [ AÇ ] -----
#
viewforum.php

#
# ----- [ BUL ] -----
#
'TOPIC_TYPE' => $topic_type,

#
# ----- [ SONRASINA EKLE ] -----
#

         'TOPIC_TYPE_NUM' => $topic_rowset[$i]['topic_type'] + 1,

#
# ----- [ AÇ ] -----
#
templates/subSilver/viewforum_body.tpl

#
# ----- [ BUL ] -----
#
<!-- BEGIN topicrow -->

#
# ----- [ ÖNCESİNE EKLE ] -----
#
   <!-- DEFINE $LAST_TYPE = 1 -->
#
# ----- [ TEKRAR BUL ] -----
#
<!-- BEGIN topicrow -->

#
# ----- [ SONRASINA EKLE ] -----
#

   <!-- IF topicrow.TOPIC_TYPE_NUM < $LAST_TYPE -->
   <!-- DEFINE $LAST_TYPE = topicrow.TOPIC_TYPE_NUM -->
   <tr>
     <th colspan="2" align="center" height="25" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICS}&nbsp;</th>
     <th width="50" align="center" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_REPLIES}&nbsp;</th>
     <th width="100" align="center" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_AUTHOR}&nbsp;</th>
     <th width="50" align="center" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_VIEWS}&nbsp;</th>
     <th align="center" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_LASTPOST}&nbsp;</th>
   </tr>
   <!-- ELSEIF topicrow.TOPIC_TYPE_NUM > 1 -->
   <!-- DEFINE $LAST_TYPE = 2 -->
   <!-- ENDIF -->

#
# ----- [ DOSYALARI KAYDET ve KAPAT ] -----
#
xyz
Kullanıcı avatarı
Motorist
Üye
Üye
 
İleti: 55
Kayıt: 19.03.2007, 11:21
Konum: İstanbul

Cvp: basliklari birbirinden ayirmak.

İleti VeRSioN 21.03.2007, 23:55

arkadasim bunu localda uyguladim.. her baslik arsina bosluk koydu.. sanirim olmadi..

Baslik | Cevap | Yazar | Görüntüleme | Son Gönderilen

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Baslik | Cevap | Yazar | Görüntüleme | Son Gönderilen

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Baslik | Cevap | Yazar | Görüntüleme | Son Gönderilen

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Baslik | Cevap | Yazar | Görüntüleme | Son Gönderilen

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

olusan durum bu sekilde yani..



benim istedigimse soyle:

Baslik | Cevap | Yazar | Görüntüleme | Son Gönderilen

Duyurular ve sabit konular

Baslik | Cevap | Yazar | Görüntüleme | Son Gönderilen

gerikalan mesajlar...
VeRSioN
Üye
Üye
 
İleti: 32
Kayıt: 05.12.2005, 13:24

Cvp: basliklari birbirinden ayirmak.

İleti CrazYAngeR 22.03.2007, 04:13

viewforum_body.tpl de eklediğin yere dikkat et.
Kullanıcı avatarı
CrazYAngeR
Üye
Üye
 
İleti: 262
Kayıt: 13.06.2006, 00:34
Konum: İstanbul

Cvp: basliklari birbirinden ayirmak.

İleti Motorist 22.03.2007, 10:28

modda sorun yok.
xyz
Kullanıcı avatarı
Motorist
Üye
Üye
 
İleti: 55
Kayıt: 19.03.2007, 11:21
Konum: İstanbul

Cvp: basliklari birbirinden ayirmak.

İleti Simuzer 22.03.2007, 11:05

eXtreme Styles modunun da kurulu olması gerekiyor.
Eklentiler
001_xs_mod.231.zip
(142.22 KiB) 558 defa indirildi
Kullanıcı avatarı
Simuzer
Geliştirme Grubu
Geliştirme Grubu
 
İleti: 668
Kayıt: 09.11.2005, 09:34
Konum: İstanbul

Cvp: basliklari birbirinden ayirmak.

İleti VeRSioN 22.03.2007, 20:47

tamam oldu şimdi saolun..
VeRSioN
Üye
Üye
 
İleti: 32
Kayıt: 05.12.2005, 13:24

Re: basliklari birbirinden ayirmak.

İleti RonaLdo 21.04.2007, 19:10

Yaptım oldu teşekkurler..
RonaLdo
Üye
Üye
 
İleti: 3
Kayıt: 17.12.2006, 09:42
Konum: Ankara


phpBB Geliştirme



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

cron