gelişmiş son x konu [1.0.1b]

phpBB Türkiye eklentileri ve geliştirme bölümü.

Cvp: [ALEXIS] gelişmiş son x konu [1.0.1b]

İleti IcEman 14.10.2006, 14:53

Bu modu IM portala nasıl uygulayabiliriz.Kendimce birşey denedim "kullanıcı menüsünün" dil dosyası ile *.tpl dosyasına baktım onlara göre birşey yapmaya calıştım. *.php dosyasında kaldım var sayıyorum. :) Nasıl yaparız :shock: denedim ama tabi ki olmadı :D
Kullanıcı avatarı
IcEman
Üye
Üye
 
İleti: 239
Kayıt: 04.12.2005, 13:43
Konum: İstanbul

Cvp: [ALEXIS] gelişmiş son x konu [1.0.1b]

İleti Simuzer 14.10.2006, 17:10

Bu kadar basit :)

Ben bunu kullanıyorum. O yüzden CSS ayarları sende farklı çıkabilir. Değiştirmek için, ya da burdaki ilgili kodları :file: templates/subsilver/blocks/son_konular_block.tpl dosyası içerisiyle değiştirebilirsin...

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
Simuzer
Geliştirme Grubu
Geliştirme Grubu
 
İleti: 669
Kayıt: 09.11.2005, 09:34
Konum: İstanbul

Cvp: [ALEXIS] gelişmiş son x konu [1.0.1b]

İleti IcEman 14.10.2006, 20:36

Simuzer teşekkür ederim yaptım.Ben diğer blocks/*.php dosyalarının içine bakınca dedim baya bir işi var galiba bunun ama yokmuş :) Yanlız tarih sütununu silmek zorunda kaldım çünkü temada bozulma yapıyordu % lik ayarlarında belki olur felan dedim ama olmadı yada ben yapamadım ne yapalım öyle kullanırım bende :)
Kullanıcı avatarı
IcEman
Üye
Üye
 
İleti: 239
Kayıt: 04.12.2005, 13:43
Konum: İstanbul

İleti onurabia 27.10.2006, 19:44

arkadaşlar uğraştım yapamadım

bunu asp portala nasıl ekleyebilirim lütfen yardım edin!!!!!!
onurabia
Üye
Üye
 
İleti: 2
Kayıt: 27.10.2006, 18:20

İleti

Matmazella
27.10.2006, 20:28

asp portala ekleyemezsin bunu.
Kullanıcı avatarı
Matmazella
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 2563
Kayıt: 30.06.2005, 09:08

İleti aPaCom 13.11.2006, 00:07

ALEXIS, en basit eklenmesi ve en cok ise yariyacak son konu budur bence

digerlerini hep denedim hep hata verdi

herkeze tavsiye ediyorum

sagolasin alexis
aPaCom
Üye
Üye
 
İleti: 19
Kayıt: 03.07.2006, 22:22

İleti crazyworld 18.11.2006, 23:03

alexsis üstat color grup uyumlu nasıl yapabiliriz?
crazyworld
Üye
Üye
 
İleti: 71
Kayıt: 04.03.2006, 22:38
Konum: İstanbul

İleti

Matmazella
19.11.2006, 00:17

şablonunu kullan:


color_group_colorize_name($row['user_id']);
Kullanıcı avatarı
Matmazella
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 2563
Kayıt: 30.06.2005, 09:08

İleti trf1 25.11.2006, 20:22

yardıma ihtiyacım var.uzun zamandır bu modu kullanıyordum ancak yeni bir hata farkettim.çok uuzn başlıklı bir konuya mesaj yazılmış dolayısıyla bu bölümde gösterilince indexte genişleme oldu.başlığı gösterirken karakter limiti yok mu?
Kullanıcı avatarı
trf1
Üye
Üye
 
İleti: 32
Kayıt: 07.07.2006, 13:39
Konum: Ordu

İleti exados 25.11.2006, 20:47

başlık sınırı getir!
Kullanıcı avatarı
exados
Üye
Üye
 
İleti: 142
Kayıt: 11.01.2006, 17:05

İleti ResuL27 09.01.2007, 13:26

Tsk Ederim Kurdum Ama Son Konular Formun Alt Tarafından Görünüyor Bunu Üst Tarafa Nasıl Yapabilirim Acaba Tskler
ResuL27
Üye
Üye
 
İleti: 17
Kayıt: 28.11.2006, 12:14

İleti

Matmazella
09.01.2007, 13:30

tema dosyası olan overall_hader.tpl dosyasının en sonuna eklersen üst tarafta görünür
Kullanıcı avatarı
Matmazella
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 2563
Kayıt: 30.06.2005, 09:08

İleti redhot 09.01.2007, 13:45

ALEXIS yazdı:şablonunu kullan:


color_group_colorize_name($row['user_id']);


bu nasil olacak anlamadim daha açik olabilirmisiniz
redhot
Üye
Üye
 
İleti: 13
Kayıt: 19.08.2006, 12:19
Konum: Zonguldak

İleti ResuL27 09.01.2007, 13:52

Bende Az Önce Öyle Yaptım Oldu Ama Her Yerde Görünüyor Su An Açıkcası Ben Bu Modu Uzun Zamandır Arıyorum Şimdi Karşıma Çıktı Başka Bi Sitede Görmüştüm Tek Bi Yerde Görünüyor Oda Bunu Ancak Resimle Gösterecem Ben Nasıl Böyle Yapabilirim? Resimde Görüldüğü Gibi Sadece Forumun Ust Tarafında Bulunan Oturum Aç Menusu Yerine Onu Koyacam Bu Şekilde Gördüğüm Sitede Ben Nasıl Yapabilirim Acaba? Tskler

Resim
ResuL27
Üye
Üye
 
İleti: 17
Kayıt: 28.11.2006, 12:14

İleti

Matmazella
09.01.2007, 14:06

color groups modunun bir fonksiyonu var, üyeye rek vermek için o dosyadan color groups dosyasını include ediyorsunuz, sonra kullanıcı adşlarını tutan $row['user_name'] gibi değşkenler var, bunları name yerine id ile değiştiriyoruz ve color_group_colorize_name() fonksiyonu içine alıyoruz.

Zaten bu değişikliklerin benzerlerini mod kurulumunda yapıyorsunuz, daha dikkatli ve ne yaptığınız anlayarak kurarsanız, bu modu her yere uygulamak kolaydır.

color_group_colorize_name($row['user_id']);
Kullanıcı avatarı
Matmazella
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 2563
Kayıt: 30.06.2005, 09:08

İleti ResuL27 09.01.2007, 14:19

Hiçbişey Anlamadım Desem Ayıp Olurmu Acaba Bunun Kolay Yolu Yokmu Mesela Aç Değiştir Gibi Kodları Değiştirme Gibi Vs.
ResuL27
Üye
Üye
 
İleti: 17
Kayıt: 28.11.2006, 12:14

İleti TheScorpion 09.01.2007, 16:14

Bu modu son konular için değilde en çok gösterilen konular olarak yapabilirmiyiz?

edit: sorunu çözdüm, birine daha lazım olabilir buraya yazıyım

BUL

AND p.post_id = t.topic_last_post_id

DEĞİŞTİR

AND p.post_id = t.topic_views
Kullanıcı avatarı
TheScorpion
Üye
Üye
 
İleti: 152
Kayıt: 02.12.2005, 16:45

İleti TheScorpion 09.01.2007, 17:58

trf1 yazdı:yardıma ihtiyacım var.uzun zamandır bu modu kullanıyordum ancak yeni bir hata farkettim.çok uuzn başlıklı bir konuya mesaj yazılmış dolayısıyla bu bölümde gösterilince indexte genişleme oldu.başlığı gösterirken karakter limiti yok mu?


Karakter limiti için şunları uygalayabilirsin. Yarım yamalak php bilgisiyle bunu yazabildim. Farklı bir amaç için kullanıyorum bende işe yarıyor. Modun orjinal halinde de işe yarayacaktır.


Kod: Tümünü seç
#
##-----[ AÇ ]-------------------------------------------------------------------------
#
includes/page_header.php
#
#------[ BUL ]------------------------------------------------------------------------
#
for ($i = 0; $i < $number_recent_topics; $i++)
{
   $template->assign_block_vars('last_x_topic_row', array(
      'L_TITLE' => $last_x_row[$i]['topic_title'],
        'L_REPLIES' => $last_x_row[$i]['topic_replies'],
#
#------[ DEĞİŞTİR ]--------------------------------------------------------------------
#
for ($i = 0; $i < $number_recent_topics; $i++)
{
                      $kisabaslik = $last_x_row[$i]['topic_title'];
                      
// if( strlen($kisabaslik) > X ) X yerine istediğiniz değeri girerek görüntülenecek mesajın uzunluğunu belirleyebilirsiniz.
// $kisabaslik = substr($kisabaslik, 0, X) . '...';

                      if( strlen($kisabaslik) > 30 )
                      {
                         $kisabaslik = substr($kisabaslik, 0, 30) . '...';
                  }

   $template->assign_block_vars('last_x_topic_row', array(
      'L_TITLE' => $kisabaslik,
        'L_REPLIES' => $last_x_row[$i]['topic_replies'],
      'L_TITLE_FULL' => $last_x_row[$i]['topic_title'],
#
##-----[ AÇ ]-------------------------------------------------------------------------
#
templates/subSilver/index_body.tpl
#
#------[ BUL ]------------------------------------------------------------------------
#
<td class="row1 gensmall" align="left" nowrap="nowrap">&nbsp;<a href="{last_x_topic_row.U_TITLE}">{last_x_topic_row.L_TITLE}</a>&nbsp;</td>
#
#------[ DEĞİŞTİR ]--------------------------------------------------------------------
#
<td class="row1 gensmall" align="left" nowrap="nowrap">&nbsp;<a href="{last_x_topic_row.U_TITLE}" title="{last_x_topic_row.L_TITLE_FULL}">{last_x_topic_row.L_TITLE}</a>&nbsp;</td>
#
##-----[ TÜM DOSYALARI KAYDET/KAPAT ]-------------------------------------------------
#
# SON

Ben modu bu hale getirdim. Ezportal da çok işe yarıyor. En çok ziyaret edilen başlıkları gösteriyor. Talep gelirse uygun bir zamanda mod haline getirebilirim.

Resim
www.trfighters.net
Kullanıcı avatarı
TheScorpion
Üye
Üye
 
İleti: 152
Kayıt: 02.12.2005, 16:45

İleti TheScorpion 24.01.2007, 03:28

WHERE t.forum_id NOT IN (" . $except_forum_id . ")

bu bölüme birden fazla değeri nasıl girerim. aşağıdaki değerleri denedim olmadı.

1- WHERE t.forum_id NOT IN ("15;16;17")

2- WHERE t.forum_id NOT IN ("15,16,17")
Kullanıcı avatarı
TheScorpion
Üye
Üye
 
İleti: 152
Kayıt: 02.12.2005, 16:45

İleti

Matmazella
24.01.2007, 05:08

// [+] ayarlar -----------------------------
// Number of Recent Topics (not Forum ID)
$CFG['number_recent_topics'] = '5';

// Excluding forums for Recent Topics, eg. '2,4,10' (note: my Recent Topics script has its own permission checking, so you can leave this variable blank)
$CFG['exceptional_forums'] = ''; // <-- işte burda
// [-] ayarlar -----------------------------
Kullanıcı avatarı
Matmazella
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 2563
Kayıt: 30.06.2005, 09:08

ÖncekiSonraki

phpBB Türkiye Eklentileri



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

cron